Zirkon taş denildiğinde sektör üreticilerinin ilk tercihleri arasında yer alan Özbey Stone; yıllardır düzenli katıldığı IJS’de yine fuar alanının en renkli standlarından birini ziyaretçilere sergileyecek. Binlerce farklı taşa sahip olan Özbey Stone; IJS’nin Mart ayağında hem yerli hem de yabancı üreticilerle buluşmak için hazır.
Istanbul Jewelry Show’a uzun yıllardır düzenli olarak katılan, hem Mart hem de Ekim ayağında yer alan Özbey Stone, yeni bir fuar öncesi tüm hazırlıklarını tamamladı. Özbey Stone bu sene fuar alanındaki yerini değiştirerek Hall 5’in giriş kapısına yakın daha büyük bir alana taşındı.
Markanın ikinci kuşağını temsil eden Yönetim Kurulu Üyesi Betül Özmen Aksoy; “Zengin ürün çeşitliliğimizle, farklı renk ve boyutlardaki taşlarımızla sektör üreticilerinin iş hayatına kolaylıklar katmaya devam edeceğiz. Zirkon taşa dair ne varsa stoklarımızda bulundurmaya çalışıyoruz. Zirkon dışında farklı materyallerden üretilen taşları da mağazalarımızda bulmanız mümkün. Örneğin Moissanite (Mozanayt) iki mağazamızda da farklı boy ve kesimlerde bulabileceğiniz farklı bir ürün. Yine sentetik opalitten üretilmiş onlarca farklı figür üreticilerimiz için mağazalarımızda bulunmakta. Fuar alandaki vitrinimizin kısıtlı olması nedeniyle ürün gamımızın tamamını sergileme şansımız olmuyor ancak hem yerli hem de yabancı üreticiler için zengin ürün çeşidi ile fuarda olacağız. Fuarlar yurt dışına açılan kapılardır, bu nedenle sektöre hizmet eden tüm firmaların fuarlarda yer almaları gerektiğine inanıyoruz. İhracat konusunda bize yeni ufuklar açacak olan yerler kuşkusuz fuarlardır. Hem ülkemizde hem de farklı ülkelerdeki fuarları takip ederek kimi zaman katılımcı kimi zaman ziyaretçi oluyoruz. Bu vesile ile sektörümüz için hayırlı ve yeni müşterilerin kazanıldığı bir fuar geçmesini temenni ediyoruz” diye konuştu.
Şubat ayında yaşadığımız büyük deprem faciasına herkes gibi çok üzüldüğünü belirten Betül Özmen Aksoy; “Bu büyük faciada hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalan yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Ülke olarak birliğimizden doğacak kuvvetle o bölgedeki yaralarımızı sarıp tekrar ayağa kalkacağız. Bölgede üretim gerçekleştiren sektör profesyonellerimizin ise her zaman yanında olmaya çalışacağız” dedi.
Özbey Stone, 16-19 Mart arasında gerçekleştirilecek, dünyadaki en büyük 5 uluslararası mücevher fuarından biri ve bulunduğu bölgenin lider fuarı olan Istanbul Jewelry Show’da misafirlerini Hall 5’te yer alan H10 nolu stantta ağırlayacak. Fuar döneminde; fuar alanında, Kuyumcukent’te ve Çemberlitaş’ta yer alan mağazalar olmak üzere 3 farklı noktadan hizmet sunmaya devam edecek.